
Doprava ZDARMA
Objednávka zboží v min. hodnotě 3.000,- (běžné zboží) / 12.990,- Kč (sklo/nadlimit). Neplatí pro termoboxy.

Odesíláme do 48 hodin.

Zboží skladem
Skladem = skladem v našem vlastním skladě.
                
                                    
            
                                    - Hlavní krmivo se správným poměrem proteinů a tuků 4:1 dle NEO indexu, teploty vody, funkce, velikosti a stáří zvířat.
- S kukuřicí, lososem, sójou, garnáty, gammarus a řasou spirulina pro silné a zdravé koi (při teplotě vody 20-30 °C).
- Velikost krmiva S (3 mm) pro ryby 15-35 cm.
- Plovoucí krmivové perličky s 28 % proteinů, 7 % tuku, 3 % vlákniny a 8 % hrubého popela.
- Krmivové perličky v uzavíratelném obalu pro ochranu kvality produktu proti vzduchu, vodě a světlu.
NEO index doslova znamená: Přírodní, energeticky optimalizovaná výživa. Tím se rozumí poměr proteinů a tuků v potravě. Pokud zohledníme roční období, potřebují ryby v zimě poloviční množství proteinů (2:1), než v létě (4:1). Protože rozhodující roli nehraje jen roční období, tedy teplota vody, ale také velikost a stáří, a tím i funkce krmiva (např. na podporu růstu = ProPond Growth), byl vyvinut NEO index, který zohledňuje všechny tyto relevantní faktory.
            
            
    
        - S kukuřicí, lososem, sójou, garnáty, gammarus a řasou spirulina pro silné a zdravé koi (při teplotě vody 20-30 °C).
- Velikost krmiva S (3 mm) pro ryby 15-35 cm.
- Plovoucí krmivové perličky s 28 % proteinů, 7 % tuku, 3 % vlákniny a 8 % hrubého popela.
- Krmivové perličky v uzavíratelném obalu pro ochranu kvality produktu proti vzduchu, vodě a světlu.
NEO index doslova znamená: Přírodní, energeticky optimalizovaná výživa. Tím se rozumí poměr proteinů a tuků v potravě. Pokud zohledníme roční období, potřebují ryby v zimě poloviční množství proteinů (2:1), než v létě (4:1). Protože rozhodující roli nehraje jen roční období, tedy teplota vody, ale také velikost a stáří, a tím i funkce krmiva (např. na podporu růstu = ProPond Growth), byl vyvinut NEO index, který zohledňuje všechny tyto relevantní faktory.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
                    Přidat hodnocení
                
                    Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

 
 
                         
                         
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
             
                                                                                                                                    
    
            